Ποικιλία :Ξινόμαυρο 80% - Chardonnay 20%.
Αμπελοτόπι: Λοφώδεις περιοχές Αμυνταίου, από αμπελώνες όπου εφαρμόζεται το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης.
Οινοποίηση: Εφαρμόζεται η μέθοδος της κρυοεκχύλισης και ζύμωσης σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Χαρακτηριστικά: Διακρίνουμε λεπτά αρώματα λεμονανθών και δροσιστικών εσπεριδοειδών. Η δυναμική του οξύτητα δίνει έντονα την αίσθηση της ζωντάνιας και της φρεσκάδας.
Συνοδεύει:Θαλασσινά, σουφλέ λαχανικών καθώς και λευκά κρέατα.
Σερβίρεται: Δροσερό στους 10-12 οC.