ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ Α.Ε.

Προφίλ

Η οικογένεια Τσάνταλη καλλιεργεί αμπέλια, οινοποιεί σταφύλια και αποστάζει τσίπουρο και ούζο από το 1890.Ο Ευάγγελος Τσάνταλης, γεννήθηκε στο Σιδηροχώρι της Ανατολικής Θράκης το 1913.Ηταν μόλις εννέα χρονών όταν η οικογένεια εγκαταστάθηκε στις Σέρρες. Το 1938 ανοίγει το πρώτο οινοποιείο στις Σέρρες. Το 1945, εγκαθίσταται στη Θεσσαλονίκη και ανοίγει εκεί το αποστακτήριο ούζου στο κέντρο της πόλης. Το 1970 δημιουργείται το οινοποιείο της οικογένειας στη Νάουσα. Το 1971, η ατομική επιχείρηση του Ευάγγελου Τσάνταλη, μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία με έδρα τον Αγίο Παύλο Χαλκιδικής. Σήμερα, η τέταρτη γενιά της οικογένειας, κρατά ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της. Συνεχίζει να δημιουργεί εκλεκτής ποιότητας οίνους, ούζο και τσίπουρο με τις ίδιες αρχές, φροντίδα και αγάπη με τη ίδια πάντα μυστική συνταγή.

Για τέσσερις γενιές η οικογένεια Τσάνταλη μοιράζεται το πάθος για τη μοναδικότητα των ελληνικών αμπελώνων και τα μυστικά της δημιουργίας οίνων και αποσταγμάτων ποιότητας. Αυτή η παράδοση, συνδυασμένη με το όραμα και τη διορατικότητα, έχει οδηγήσει στην ταχύτατη ανάπτυξη της TSANTALI, που σήμερα δραστηριοποιείται δυναμικά σε 55 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνία

Επωνυμία: ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δημητριάδης Άγγελος
Διεύθυνση: Άγιος Παύλος, Χαλκιδική
Τηλ: +30 23990- 76100
Fax: +30 23990- 61466
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web site: www.tsantali.gr